Att vara med henne är som att springa uppför en sommaräng utan att bli det minstra trött - Alex Schulman

Att vara med henne var så himla fin! Alldeles lagom. Lagom lång & lagom kärlekssvallande, inte för mycket och inte för lite. Trodde nog att den skulle vara mer drypande, nästan lite pinsam, i liksom första-tiden-på-förhållandet-uppförstoringar av saker och ting, men så var den inte alls. Kärleken som beskrivs känns äkta och är förhoppningsvis av den sorten som håller länge, för så känns det iallafall. Alex och Amanda har hittat RÄTT. Anekdoterna som binder ihop de olika delarna i boken är hemtrevliga, vissa känner jag igen, men det gör ingenting. Jag tycker om Alex röst, och precis som i Glöm mig så älskar jag att han läser in sin egen bok. Det hade känts konstigt om någon annan läste upp den här kärleksförklaringen. 



Att vara med henne är som att springa uppför en sommaräng utan att bli det minstra trött av Alex Schulman, 3 av 5 stjärnor

Att vara med henne är förvisso kanske inte Alex Schulmans bästa bok, men det är en bok om kärlek och det kan vi inte få för många av. Allt behöver inte vara becksvart eller jobbigt för att vara värt att dela med sig om - att hitta en fantastisk människa att dela livet med kan vara minst lika mycket värt att skriva en bok om.
#AlexSchulman
0 kommentarer